Leef

Wij zoeken financiële hulp ten behoeve van overlevers zie onze projectenpagina. Wanneer u 25 euro of meer doneert, ontvangt u een dank je wel naar keuze. U kunt hieronder uw voorkeur aangeven.

U kunt donaties overboeken op:

Stichting 4Justice (ANBI)

IBAN: NL87 INGB 0006 3972 53

Onder vermelding van ‘project Esthers’ en eventueel een specifiek doel, of waar meest nodig.

Vul dit formulier in zodat we u een bedankje kunnen sturen en/of wanneer u een periodieke schenking wil doen.

Het is mogelijk dat ook mensen die bij de cult horen giften geven aan Friends of Esthers. Het is dan zelfs mogelijk dat zij b.v. een screenshot van hun betaling maken en aan (een persoonsdeel van) jou als overlever laten zien. En daarmee doen voorkomen dat zij invloed hebben op het werk van Friends of Esthers. Dit is niet waar. Iedereen is vrij een gift te geven aan Friends of Esthers, wij kunnen niet voorkomen dat ook cultleden dat doen. Maar giftgevers hebben geen enkele zeggenschap over ons werk. Mocht je als overlever iets dergelijks meemaken, laat het ons dan weten. Wij gaan graag verder met je in gesprek over hoe wij met dergelijke situaties omgaan.

nl_NLDutch

De wereld van overlevers was totaal onbekend voor mij. Ik heb veel respect voor hun moed en doorzettingsvermogen als ik iets van hun bizarre ervaringen hoor. Wat kwetsbaar en bijzonder dat ze dat persoonlijk met mij willen delen! Ik vind het echt fijn dat we ons huis kunnen openstellen voor ontmoetingen.

Onvoorwaardelijk er zijn is de sleutel

Ik ben in mijn hart geraakt door het onrecht wat zo velen wordt aangedaan; ik wil gaan staan voor de waarheid en dat Gods gerechtigheid zal zegevieren.

Overlevers van SRM hebben nodig wat elk mens nodig heeft: oprechte liefde, een hart dat luistert zonder veroordeling en blijvende verbinding. Ook de diepst gelegen delen, die moesten moorden en verkrachten, durven dan te spreken. Hoeveel slachtoffers zullen loskomen uit hun levenslange slavernij als zij 10 van zulke vrienden krijgen?

Het is een voorrecht om voor overlevers, regelmatig en op belangrijke momenten, te bidden. En ook voor familie van hen als die nog in de cult zit. Dat is mijn bijdrage aan hun bevrijding en ik ervaar dat ik op deze manier Gods licht mag helpen laten schijnen op hun levens. Als christen neem ik zo mijn plaats in in Gods Koninkrijk en in de hemelse gewesten.

Wat een nieuwe, duistere wereld is er in 2020 voor me open gegaan. Te bizar om waar te zijn, totdat ik kritisch en open ging luisteren en lezen. Ik vind het inmiddels een voorrecht om therapeuten en overlevers te mogen ondersteunen, zodat het Licht van Jezus de diepe duisternis overwint.

Ik geef mijn handen om te helpen en mijn hart om lief te hebben.

Het is een voorrecht om een overlever mee mogen te maken. Maar het is een nog groter voorrecht om je bescheiden steentje te mogen bijdragen om de overlever te mogen ondersteunen om werkelijk te gaan leven.

Niemand kan het allemaal alleen.... daarom wil ik graag iets betekenen voor een ander. Mijn naam Tikva betekent HOOP ... en hoop is er voor iedereen!